Om mig

Jag har alltid varit intresserad av kost och örter. Från att när jag var ung gick runt i trädgården med min mamma och lärde mig namnen på alla blommer och grödor, till att odla själv. Har varit aktiv inom frivilliga organisationer inom fairtrade och hur processen ser ut från bonde till matbordet. 
En lärdom jag tagit från denna erfarenheten är hur viktigt det är med ren och naturligt levnadssätt. 

Min medicinska resa började efter jag var med om en motorcykelolycka och skadade nacken, inget funkade av behandlingar och mediciner. Tills jag kom förbi Hijama. Det tog bort mina problem jag haft i år på några minuter. Jag blev såld direkt och började lära mig mer, resa runt i Sverige till terapeuter (fanns inte så många då), reste till Egypten och köpte böcker inom ämnet. 

Jag kom i kontakt med Dr Feroz Latib från sydafrika efter att ha läst en av hans böcker, jag ville bli hans elev och lära mig på djupet om Hijama och den profetiska medicinen. På vägen började jag en utbildning i Sverige, stockholm, inom Traditionell kinesisk medicin (akupunktör kallas det i Sverige). 

Resan fortsätter och jag vill mer än gärna dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra, för att kunna hjälpa folk med att må bättre. 

Utbildning/erfarenhet

10 års klinisk erfarenhet.

3 års studier "Traditional islamic medicine" med Dr Latib Feroz -Sydafrika

2.5 års studier i "Traditionell kinesisk medicin" utbildad akupuntör vid Akupunturakademin - Stockholm